طراحی
وب سایت
طراحی وب سایت های شرکتی، فروشگاهی، شخصی ... با توجه به بودجه و نیاز کسب و کار شما، تخصص ماست.
شما می توانید از بین پکیج های پایه، اقتصادی و حرفه ای و بر اساس بودجه و نوع کسب کاری که دارید، از خدمات طراحی و توسعه وب اینسایتا بهره مند شوید.
- واکنشگرا
- سریع و امن
- طراحی گلوبال
- درگ و دراپ
- کاملا داینامیک
- پشتیبانی رایگان
9 دلیل برای اینکه، چرا داشتن یک وبسایت برای کسب و کار شما ضروری است!!
طراحی یک سایت حرفهای، به شما امکان میدهد تا بازدیدکنندگانی که به دنبال محصولات و خدمات شما هستند، به آسانی با شما در ارتباط باشند. همچنین، سایت به عنوان یک فضای مجازی برای ارتباط با مشتریان، به شما این امکان را میدهد که بازخورد و نظرات مشتریان خود را جمعآوری کنید و بهبود خدمات و محصولات خود را بهبود بخشید.
ارتباط با مشتری
بهبود فروش و بازاریابی
پیشی گرفتن از رقبا
در دسترس بودن
حضور در بازار دیجیتال
جهش در سیستم بازاریابی
روش های نوین بازاریابی
ایجاد حس اعتماد
ارائه خدمات بیشتر
مشاهده پلن ها
مراحل پیاده سازی سایت
طراحی سایت
برای پیاده سازی یک سایت باید اقدامات زیر را انجام دهیم:
ابتدا باید یک دامنه و هاست برای وبسایت خود انتخاب کنید:
دامنه، آدرس اینترنتی وبسایت شماست. مثل insayta.ir
هاست، فضایی است که برای قرار دادن فایلهای وبسایت، در اختیار شما قرار داده می شود. هاستینگ، شرکت های ارائه دهنده این خدمات هستند. مانند ایران سرور، لیمو هاست،...
برای ساخت وبسایت خود، میتوانید از یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) نظیر WordPress، Joomla یا Drupal استفاده کنید. برای انتخاب CMS باید به موارد زیادی توجه کرد از قبیل سهولت دسترسی به ابزار های فارسی و کارشناسان و شرکت های ارائه دهنده خدمات به این CMS ها
برای طراحی وبسایت خود میتوانید از قالبهای آماده استفاده کنید و آنها را با توجه به نیازهای خود تغییر دهید. همچنین، میتوانید یک طراح وب برای ساخت قالب سفارشی وبسایت خود استفاده کنید.
ما در کنار شما هستیم تا مناسب ترین قالب برای کسب و کار خود را انتخاب کنید.
بعد از طراحی سایت، باید محتوای مرتبط با موضوع فعالیت و کسب و کارتان را در سایت درج کنید. این محتوا میتواند شامل اطلاعات شرکت، خدمات و سرویس ها، مقالات ، محصولات و ... باشد.
تیم اینسایتا بعد از اتمام فرایند پیاده سازی سایت، محتوای شما را به رایگان در سایت قرارمی دهند.
یکی از مهمترین دلایل راه اندازی سایت، ایجاد کانال های ارتباطی بیشتر و در دسترس کاربران اسست. ابزارهای ارتباطی مانند فرم تماس، نوبتدهی آنلاین، پیامرسان ها و غیره باعث می شود کاربر با سرعت و سهولت بیشتر با شما در ارتباط باشد.
برای رتبه بندی بهتر در موتورهای جستجو، باید وبسایت خود را بهینه سازی کنید. این بهینه سازی شامل استفاده از کلمات کلیدی مناسب، ساختار درست آدرس صفحات، بهینه سازی سرعت، بهبود تصاویر و... است.
بعد از طراحی وبسایت، باید آن را تست کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید. این تست شامل بررسی عملکرد صفحات، دکمه ها، لینک ها، سرعت، رسپانسیو بودن در موبایل و... می باشد.